• BIST 11134.08
  • Altın 2614.315
  • Dolar 33.0693
  • Euro 36.1916
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 21 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

2020 kamu personel alımı yapan kuruluşlar

2020 kamu personel alımı yapan kuruluşlar
2020 kamu personel alımı yapan kuruluşlar

2020’de memur alımı ve 2020 kamu alımı yapan kuruluşlardan bazılarını sizler için derledik.

Bu ilanların bir kısmı KPSS şartlı, bir kısmı KPSS şartsız olacak. Bazı ilanların başvuruları şimdi geçerli iken, bazılarının başvuruları bir kaç gün içinde başlayacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?
İlanların bir kısmı adrese başvuru, bir kısmı ise İŞKUR başvurusu istemektedir. Bu kısımlarda yanınızda ne götürmeniz gerektiğine kadar detayları vermiş bulunmaktayız.

Başvurular Ankara (Danıştay), Kahramanmaraş (İstiklal Üniversitesi), İstanbul (İBB), Muş (Milli Eğitim Müdürlüğü), Gümüşhane (Gümüşhane Üniversitesi) için açılmış durumda.

DANIŞTAY KPSS PUANI İLE HİZMETLİ ALIMI

Başvuruları 6 Ocak 2020’de başlayacak olan Danıştay Personel Alımı için hizmetli kadroları ayrılmış durumda. Alımlarda KPSS (B) Grubu, (KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94) puanı (en az 60) ve Danıştay‟ca gerçekleştirilecek sözlü sınav sonuçlarına göre 11 dereceli altı (6) Hizmetli kadrosuna atama olacağı duyuruldu.

Başvurular 6 Ocak Pazartesi başlayıp 10 Ocak Cuma günü saat 17.00’da sona erecek.

Başvuru için http://www.danistay.gov.tr adresine gidip başvuru formu alınız. Yanınıza almanız gerekenler ve başvuru formu 6 Ocak saat 09.00’da aktif olacaktır. O tarihe kadar sitede formu bulamazsınız.

Başvuru şartları ise: En az lise ve dengi okul mezunu olmak, ) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu‟nun 48‟inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, b) Danıştay Personeli Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin Genel Şartlar başlıklı 5’inci maddesinin 1’inci fıkrasının b bendinde yer alan “İlk defa Devlet memurluğuna atanacaklar için Başkanlık tarafından ilan edilen sınavın yapılacağı yılın son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak” hükmü uyarınca sınavın yapılacağı yılın son günü olan 31/12/2020 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (31/12/1985 ve sonrası doğmuş olanlar başvuru yapabilirler.) c) 2018-KPSS lisans ve 2018-KPSS ortaöğretim/ön lisans sonuçlarına göre (lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak şartlarıdır.

KAHRANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ KPSS’Lİ PERSONEL ALIMI

Kurum bünyesine büro personeli alım ilanı yayınlanmış durumda. Alımlar bizzat başvuru yolu ile olacak. Alım şu an geçerlidir ve 12 gün sonra bitecektir. Alımlar KPSS puanı esas alınacaktır. Başvuran adaylar KPSS puanına göre listelenecek ve herhangi bir sözlü-yazılı mülakat olmayacak.

Başvuru şartlarına baktığımızda;

1 – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2 – Belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

3 – 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak,

4 – Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5 – Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak,

6 – Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

7 – Daha önceden herhangi bir kurumda çalışırken iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir,

Başvuru şartlarına uyan adaylar  Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi,  Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, ön lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Ayrıca deneyim şartı istenilenlerin çalışma süreleri ve belgelerin asılları değerlendirilecektir.  Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,  1 adet vesikalık fotoğraf.  SGK Prim Dökümü ve İş Deneyim Belgesi, Sertifika, Katılım Belgesi, Eğitim Belgesi ile birlikte İstiklal Üniversitesi resmi internet sayfası www.istiklal.edu.tr den alacakları bir başvuru formu ile Personel Daire Başkanlığı’na bizzat gitmeli.

Başvuru adresi: : Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörlüğü, İsmetpaşa Mah. Emniyet Cad. Bahçelievler Yerleşkesi 46100
Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI

Kurum bünyesine 8 Ocak 2020 son başvuru tarihi ile olmak üzere;

Elektrik teknisyeni, İş analisti uzmanı, iş zekası uzmanı, yazılım uzmanı, proje yönetim uzmanı, halkla ilişkiler personeli, şoför, kadın kuaförü, operatör, sanat tarihçisi alınacak. Bunun dışında 2 Ocak’ta bitecek başvurular da mevcut.

Başvurular sadece İBB Kariyer sitesinde olacak. Kadrolara göre şartlar da burada mevcut.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

MUŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Son başvuru tarihi 3 Ocak olan bu ilanlarda kurum bünyesine Aşçı, temizlik görevlisi, mobilyacı, büro işçisi, şoför alınacağı ilan edilmiş durumda. Bazı kadrolar ‘engelli vatandaşlarımız’ için ayrılmış durumda.En az ilköğretim mezunu veya lise mezunu olmak yeterli.

İlanları görmek ve başvuru şartlarını okuyup, başvuru yapabilmek için BURAYA tıkladıktan sonra İşyeri unvanı yazan yere ‘MUŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ‘ yazınız. Aynı bizim yazdığımız gibi yazıp başka yere dokunmayınız. Aksi durumda ilanlar görünmeyecektir.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Biri engelli, biri engelli olmayan temizlik görevlisi alımı ile  kalorifer ateşlemeci alımı yapılmaktadır. Son başvuru tarihi 6 Ocak 2020 olan bu ilana başvuru İŞKUR üzerindendir. Alımlarda kura usulü uygulanacaktır.

Başvuru için BURAYA tıkladıktan sonra İşyeri Unvanı yazan yere GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ yazınız. Aynı bizim yazdığımız gibi yazıp başka yere dokunmayın. Aksi durumda ilanlar görünmeyecektir.

KAMUDANKARİYER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.