Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

Bursa Uludağ üniversitesi işçi, memur ve sağlık personeli alımı yapacak

Uludağ üniversitesi işçi, memur ve sağlık personeli alımı için başvuru yapmak isteyenlerin 2020 KPSS (B) grubu puanlarına sahip olması şartı bulunmakta.

18 Aralık 2021 Cumartesi 18:59

Bursa Uludağ üniversitesi işçi, memur ve sağlık personeli alımı yapacak

Uludağ üniversitesi işçi, memur ve sağlık personeli alımı için başvuru yapmak isteyenlerin 2020 KPSS (B) grubu puanlarına sahip olması şartı bulunmakta.

Üniversite personel alımı iş başvuru şartları

Başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmaları gerekiyor.

Kamu personel alımı için çalışmak isteyenlerin herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Kamu Yönetimi, İşletme, Çalışma Ekonomisi, İktisat, Ekonometri, Maliye lisans programlarının birinden mezun olmaları ve Word, Excel, PowerPoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olması gerekmekte.

Hastane sağlık teknikeri alımı için görev almak isteyenlerin kamusal haklardan mahrum olunmaması ve Laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

Tüm çalışmak isteyen vatandaşların askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve istenen evrakların sisteme eksiksiz yüklendikten sonra başvuru işleminin tamamlanması önem arz etmektedir.

Uludağ üniversitesi işçi, memur ve sağlık personeli alımı başvuru bilgileri

İş alımları için son başvuru tarihi 20.12.2021 olarak açıklanmıştır.

Gerekli olan başvuru işlemleri aşağıda bulunan site linki üzerinden gerçekleştirilmesi zorunludur.

http://personelalimi.uludag.edu.tr

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.