Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

En az lise 22 personel alınacağı belirtilmektedir.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS 60 puanla en az lise 22 personel alınacağı belirtilmektedir

01 Şubat 2022 Salı 14:28

En az lise 22 personel alınacağı belirtilmektedir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS 60 puanla farklı unvanlarda 22 Sözleşmeli Personel alınacaktır. 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personel alımında unvan ve sayı dağılımı
2 Mühendis, 10 Büro Personeli, 1 Servis Elemanı, 2 Temizlik Görevlisi, 4 Şoför, 1 Aşçı ve 2 Teknisyen alınacaktır.

Adaylarda aranan ortak başvuru şartları
2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak.

Mühendis alımında Üniversitelerin Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden Lisans mezunu olmak ve diğer özel nitelikleri taşımak.
 
Büro Personeli alımında 35 yaşını doldurmamış olmak,  2 personel için İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, 8 personel için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak.

Servis Elemanı alımı için Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans programı mezunu olmak, En az 2 yıl servis elemanı olarak çalışmış olmak, Cinsiyeti Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak.
 
Temizlik Görevlisi alımı için Önlisans programı mezunu olmak, Cinsiyeti Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak.

Şoför alımı için Önlisans programı mezunu olmak, Alanında 2 yıl ve 5 yıl deneyimli olmak, En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Cinsiyeti Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak.

Aşçı alımı için Liselerin Aşçılık veya Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarının herhangi birinden mezunu olmak, Alanında 2 yıl deneyimli olmak, Cinsiyeti Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak.

Teknisyen alımı için Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Cinsiyeti Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak, 1 personel için alanında 3 yıl deneyimli olmak.

Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Esentepe Kampüsü T2 Blok Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Esentepe/Sakarya adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.