Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

jandarma 2022 yılı sivil memur alımı yapacak.

Jandarma genel komutanlığı 2022 yılı sivil memur alımı için görev almak isteyen

18 Aralık 2021 Cumartesi 19:08

jandarma 2022 yılı  sivil memur alımı yapacak.

Jandarma genel komutanlığı 2022 yılı sivil memur alımı için görev almak isteyen kişilerin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmaları, gerekli olan mezuniyet şartlarını taşımaları ve 18 yaşından büyük olmaları gerekiyor.


Jandarma genel komutanlığı 2022 yılı sivil memur alımı başvuru bilgileri

JGK personel alımı için son başvuru tarihi 21.12.2021 olarak açıklanmıştır.

Jandarma memur alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda bulunan resmi devlet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmekte.

https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris


Jandarma 2022 memur alımı iş başvuru şartları

İş başvurusu yapmak isteyen adayların kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası almamış olamalrı ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması gerekmekte.

Bütün adayların Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, SGK.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Askeri alımları kapsamında görev almak isteyenlerin Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmaması ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

Jandarma personel alımı için çalışmak isteyen vatandaşların TSK, J.Gn.K.lığı, SGK.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Devlet Memuru Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.
Başvuru kılavuzunu indirmek için tıklayınız

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.