Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

KPSS taban puan yok 40 personel alınacağı açıklanmıştır.

KPSS taban puan ve yazılı sözlü sınav olmadan farklı unvanlarda 40 personel alınacak

05 Şubat 2022 Cumartesi 13:32

KPSS taban puan yok 40 personel alınacağı açıklanmıştır.

 Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu KPSS taban puan ve yazılı sözlü sınav olmadan farklı unvanlarda 40 personel alınacak

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi hangi unvanda kaç kişi alacak
14 Hemşire, 2 Diğer Sağlık Personeli, 1 Mühendis, 2 Tekniker, 1 Teknisyen, 2 Büro Personeli, 2 Şoför, 8 Temizlik Görevlisi ve 8 Güvenlik Görevlisi alınacaktır.
 
Adaylarda aranan ortak nitelikler nelerdir
Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli sulardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 1 Ocak 2022 itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak.

Hemşire alımında 7 personel için Hemşirelik bölümü lisans, 7 personel için Liselerin Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu alanının Hemşirelik dalından mezun olmak.
 
Diğer Sağlık Personeli alımında İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak.

Mühendis alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak.

Tekniker alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak ve Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

Teknisyen alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü mezunu olmak ve Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.
 
Büro Personeli alımında 1 personel için İşletme, İktisat bölümü lisans, 1 personel için Adalet Önlisans mezunu olmak.

Şoför alımında Lise mezunu olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak, 1 personel için E sınıfı, 1 personel için G sınıfı Beko Loder ehliyeti ve E sınıfı ehliyete sahip olmak,

Temizlik Görevlisi alımı için Lise mezunu olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasında engel olabilecek durumu bulunmamak.

Güvenlik Görevlisi alımında 5 personel için Önlisans, 3 personel için Lise mezunu olmak, -Son başvuru tarihi itibariyle 5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Erkeklerde en az 175 cm, Kadınlarda en az 165 cm boyunda olmak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark Erkeklerde 15’den fazla,10’dan az, Kadınlarda 10’dan fazla,10’dan  olmamak

Adaylar başvurularını bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günü (4 Şubat 2022) takip eden 15 gün içinde kurum internet adresine online olarak yapacaklardır.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.