Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

Orman Genel Müdürlüğü lise mezunu KPSS şartsız iş başvuru ekranı açılmıştır

Orman Genel Müdürlüğü lise mezunu KPSS şartsız B ehliyetli işçi alımı yapılacağı belirtilmektedir.

08 Temmuz 2021 Perşembe 12:15

Orman Genel Müdürlüğü lise mezunu KPSS şartsız iş başvuru ekranı açılmıştır

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici kadroda lise mezunu KPSS şartsız 3 personel alımı yapılacaktır.

Adaylar için başvuru zamanı

Adaylar başvurularını, 12 Temmuz 2021 tarihin kadar (12 Temmuz dahil) yapacaklardır.

iŞKUR başvuru numaraları;

00006132865, 00006132957 ve 00006134329’dur.
 
 ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMLARI  kura işlemleri

Adaylar için kura çekimi 14 Temmuz 2021 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında Ankara Orman Fidanlık Müd. Güvercinlik Bahçekapı Mah. Behiçbey Tren İst. Karşısı Etimesgut/ANKARA adresinde yapılacaktır.

 ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMLARI   Ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşı doldurmuş olmak, Kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. 

Orman İşçisi için aranan özellikler 1 personel

En az ve en fazla Lise mezunu olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir), Yangın Eğitimi ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu sertifikalarına sahip olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Ankara ili Kızılcahamam ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Diğer Fidanlık ve Bahçe İşçileri ve Bahçıvan için arananözellikler 1 personel

En az ve en fazla Lise mezunu olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir), Yangın Eğitimi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Merkezi İklimlendirme Sistemleri ve Telsizle Haberleşme sertifikalarına sahip olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Ankara ili Ayaş ilçesinde ikamet ediyor olmak.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMLARI  Orman İşçisi için aranan özellikler 1 personel

En az ve en fazla Lise mezunu olmak, Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak (Bu rapor Koronavirüs tedbirleri kapsamında sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir), Yangın Eğitimi, İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Merkezi İklimlendirme Sistemleri, Telsizle Haberleşme ve İlk Yardım sertifikalarına sahip olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Ankara ili Elmadağ ilçesinde ikamet ediyor olmak.

başvurular

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMLARI başvuru şekli ve yeri

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Başvurular yukarıda sizlere verdiğimiz başvuru numaraları ile işkur web sitesi üzerinden online olarak yapılabilecektir

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.