Adalet Bakanlığı 1043 koruma ve güvenlik personeli alımı başvuru ekranı açılmıştır

ADALET VE AİLE BAKANLIKLARI AYRI AYRI İKİ AYRI İŞ İLANI

ADALET VE AİLE BAKANLIKLARI AYRI AYRI İKİ AYRI İŞ İLANI İLE KORUMA GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI YAPIYOR. ALIMLAR TYP DEĞİL DAİMİDİR.

Adalet Bakanlığı 1043 koruma ve güvenlik personeli alımı
Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğü için 984 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi alımı için süreç devam ediyor. Ayrıca Adalet Bakanlığı ikinci ilan ile de Ankara Merkez Kontenjan (15), Rize Merkez Kontenjan (16), Yozgat Merkez Kontenjan (28) olmak üzere toplam 1043 kadroya başvurular alınıyor.

Aile Bakanlığı 320 koruma ve güvenlik personeli alımı
Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2022/4 tercih kılavuzu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından önlisans mezunu 167 koruma ve güvenlik görevlisi, lise mezunu 153 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

BU İLANLAR HARİCİ 14 BİN MÜBAŞİR İŞÇİ GARDİYAN ÖĞRETMEN, MEMUR ALIMI YAPILACAKTIR

Özel şartlar: En az lise veya dengi okul mezunu olmak, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak, erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engelleri bulunmamak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuru tarihleri

Adalet Bakanlığı için başvurular 17 Mart’a kadar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden yapılabilir.

Aile Bakanlığı için koruma ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları 10 Mart’a kadar yapılabilir. Her iki Bakanlık için de TÜM BAŞVURU ŞARTLARI ve DETAYLARA aşağıdaki  RESİMLERE TIKLAYIP başvuru ekranı ve başvuru kılavuzlarından hemen erişim sağlayabilirsiniz:

KADROLARA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYINIZ

KAMUDAN KARİYER Sosyal Medya Hesaplarımız

Kaynak: Adalet Bakanlığı 301 Kadrolu işçi Alımı Yapacaktır

Kaynak: Adayların en önemli isteği ise KPSS puan şartının esnetilmesi.

Kaynak: ÖSYM KPSS 2022/4 tercih kılavuzu Aile Bakanlığı 1805 kamu personeli alımı

Kaynak: MEB tarafından 1.588 sözleşmeli destek personeli pozisyonuna alım yapacak