Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına en az ilkokul mezunu 9 personel alınacaktır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına vakıflar bünyesinde istihdam edilmek üzere vasıflı vasıfsız en az ilkokul mezunu 9 personel alınacaktır.

Dayanışma Vakıfları (SYDV) hangi unvanda kaç personel alıyor
Edirne Meriç SYDV 5 Temizlik Görevlisi, İzmir Kiraz SYDV 1 Temizlik Görevlisi ve 1 Sosyolog, Sakarya Adapazarı SYDV 1 Büro Görevlisi, Tokat Başçiftlik SYDV 1 Büro Görevlisi ve 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacaktır.

Meriç SYDV Temizlik Personeli alımı için aranan nitelikler ve Başvuru süreci
Adaylar başvurularını 7 – 9 Şubat 2022 tarihleri arasında Büyükdoğanca Mahallesi Ahmet Tosun Caddesi Meriç/Edirne adresine yapacaklardır.

Temizlik Personeli alımı için En az İlkokul mezunu olmak, 20 – 50 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Hasta ve Yaşlı Bakımıyla ilgili MEB onaylı sertifikaya sahip olmak (Tercih sebebidir) ve En az 6 aydır Meriç ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Adapazarı SYDV Büro Görevlisi alımı için aranan nitelikler ve Başvuru süreci
Adaylar başvurularını 7 Şubat 2022 tarihine kadar Karaosman Mahallesi Eski Hendek Caddesi No:79 Adapazarı/Sakarya adresine yapacaklardır.

Büro Görevlisi alımı için 18 – 35 yaş arasında olmak, İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, Geçerli bir KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Kılavuzda yer alan diğer nitelikleri taşımak.

Başçiftlik SYDV Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için aranan nitelikler ve Başvuru süreci
Adaylar başvurularını 9 Şubat 2022 tarihine kadar Başçiftlik Kaymakamlığı Giriş Kat No:1 adresine yapacaklardır.

Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için 18 – 35 yaş arasında olmak, Geçerli bir KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, En az 6 aydır Çiftlikköy ilçesinde ikamet ediyor olmak ve Kılavuzda yer alan diğer nitelikleri taşımak.

Kiraz SYDV Temizlik Personeli ve Sosyolog alımı için aranan nitelikler ve Başvuru süreci
Adaylar başvurularını 8 Şubat 2022 tarihine kadar Cumhuriyet Mahallesi Kurutuluş Caddesi No:24/1 Kiraz/İzmir adresine yapacaklardır.

Temizlik Personeli alımı için En az İlkokul mezunu olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, En az 2 yıldır Kiraz ilçesinde ikamet ediyor olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve Kılavuzda yer alan genel şartları taşımak.
 
Sosyolog alımı için 18 – 45 yaş arasında olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak, Daha önce sosyal projelerde yer almış olmak, Sosyoloji Lisans mezunu olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, En az 2 yıldır Kiraz ilçesinde ikamet ediyor olmak ve Kılavuzda yer alan genel şartları taşımak.