Büyükşehir Belediyesi sürekli işçi kadrosunda Personel alınacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek lise-üniversite mezunu sürekli işçi kadrosunda toplam 38 Personel alınacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek lise-üniversite mezunu 5 unvanda sürekli işçi kadrosunda toplam 38 Personel alınacaktır.

Adaylar için başvuruda süre

Adaylar başvurularını, 11 Ağustos 2021 tarihine kadar (11 Ağustos dahil) yapacaklardır.

Adaylar için Başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını, https://kariyer.ibb.istanbul/genel başvuru adresinden Online olarak yapacaklardır.

Alınacak personellerin unvan ve sayı dağılımı

1 Proje Yöneticisi, 17 Planlama Mühendisi, 5 Destek Personeli, 8 Büro İşçisi, 7 Saha Personeli.
 
Proje Yöneticisi için aranan nitelikler

Üniversitelerin Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Mimarlık, Şehir Planlama, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Sosyoloji, Halkla İlişkiler, Medya ve İletişim, Yeni Medya ve İletişim, Yeni Medya ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım vb. bölümlerinden Lisans mezunu olmak, En az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

Büro İşçisi için aranan nitelikler

Üniversitelerin Acil Yardım ve Afet Yönetimi (5 personel), Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (2 personel), Ekonomi, İktisat, İşletme (1 personel) bölümlerinden Lisans mezunu olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

Saha Personeli için aranan nitelikler

Üniversitelerin ve Yüksekokulların Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans mezunu olmak, Tercihen Afet ve Acil durum konularında iş tecrübesine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

Planlama Mühendisi için aranan nitelikler

Üniversitelerin Mimarlık (5 personel), İnşaat Mühendisliği (2 personel), Şehir ve Bölge Planlama (9 kişi), Harita (1 personel) bölümlerinden Lisans mezunu olmak, ArcGİS, Autocad, Netcad vb çizim programları ile grafik tasarım programları konusunda yeterliliğe sahip olmak, Afet ve Acil durum konularında iş tecrübesine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

Destek Personeli için aranan nitelikler

En az Lise mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Bilgisayar ve ofis programlarını kullanabiliyor olmak.