İstanbul Büyükşehir Belediyesi makam şoförü iş başvurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstgüven İstanbul güvenlik A.Ş kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere makam şoförü alımı yapacak.

İstanbul Makam Şoförü Alımı İlanları

Resmi olarak iletilmiş bulunan belediye işçi alımı ilanları için başvuracak şahısların İstanbul belediyesi tarafından bildirilen şartları taşıması gerekiyor.


Başvuru Bilgileri Nelerdir.

İstanbul işçi alımı ilanları için son başvuru tarihi 7.9.2021.

Başvuru işlemleri için aşağıda yazılı adres üzerinden yapılması gerekiyor.
 
https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5


Başvuru Şartları


Makam şoförü alımı ilanları için başvuru gerçekleştirecek olan adayların ön lisans mezunu olması, Türk vatandaşı olması ve Kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

İstanbul şoför alımı ilanları kapsamında çalışmak isteyen kişilerin görevlerini yapmalarına engel olabilecek bir sorunlarının olmaması, en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.
 
İstanbul belediyesi şoför alımı ilanları için başvuru işleminde bulunmak isteyenlerin en az 3 yıllık deneyime sahip olmaları, devletin güvenliğine karşı hiçbir suç işlememiş olmaları, erkek olmaları ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL