Turgut Özal Hastanesi Kadrolu 9 Büro Personeli Alacak

Turgut Özal Hastanesi Kadrolu 9 Büro Personeli Alacak

Büro personeli 1 kişi önlisans mezun; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümlerinden birinden mezun olmak. MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak.

Aşçı 1 kişi önlisans mezun; Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları önlisans programlarından birinden mezun olmak. Alanında en az üç yıl iş deneyime sahip olmak.

Tekniker 1 kişi önlisans mezun; Harita ve Kadastro, Harita ve Maden Ölçme ve Harita Teknikerliği ön lisans programlarından birinden mezun olmak. İş Güvenliği Sertifikasına sahip olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak.

Büro personel 1 kişi lisans mezun; İktisat, İşletme, İstatistik, Maliye ve Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans programlarından herhangi birinden mezun olmak. MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak. YDS sınavında en az 55 puan almış olmak.

Mimarlık 1 kişi lisans mezun; Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak. YDS sınavında en az 55 puan almış olmak.

Mühendis 1 kişi lisans mezunu; İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak. YDS sınavında en az 55 puan almış olmak.

Çözümleyici sistem programcısı 1 kişi lisans mezunu; Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği Bölümünden mezun olmak. JAVA, PHP, C# , PHYTON, ASP.NET dillerinden en az ikisini bilmek ve bunu belgelendirmek. Ms Windows Server 2012 ve 2016 işletim sistemlerinin kurulum, güncelleme , yönetim konusunda ve ortaya çıkabilecek problemlerin tespiti ve çözümleri konusunda bilgi sahibi olmak. Tercihen Linux İşletim Sistemleri kurulum, yönetim ve bakım konusunda bilgi sahibi olmak. Temel Ağ (Network) ve güvenlik bilgisine sahip olmak. YDS sınavında en az D düzeyinde puana sahip olmak. Alanında en az üç yıl çalıştığını SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

Şoför 1 kişi lise mezun; En az lise veya dengi okul mezunu olmak. En az 10 (on) yıllık E sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak. En az iki yıl şoför olarak bir yerde çalıştığını SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

Teknisyen 1 kişi lise mezunu; Meslek Liselerinin; Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Otomatik kumanda, Elektrikçilik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektromekanik Taşıyıcılar, Endüstriyel Elektronik, Elektronik bölümlerinden birinden mezun olmak. Alanında iş deneyimine sahip olmak.

Başvuru Yeri: Malatya Turgut Özal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı adresine yapılacaktır. Başvurular 6 Ocak 2020 ile 20 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılabilir.

KAMUDANKARİYER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA