• BIST 11139.34
  • Altın 2620.114
  • Dolar 33.0252
  • Euro 36.0283
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 21 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Türkiye Kömür İşletmeleri yeni kamu personeli alımları devam etmektedir

Türkiye Kömür İşletmeleri yeni kamu personeli alımları devam etmektedir
Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü “TKİ” bünyesinde memur, avukat ve mühendis kadrolarına YENİ KAMU PERSONELİ ALIMLARI online başvuruları devam ediyor

Türkiye Kömür İşletmeleri yeni kamu personeli alımları devam etmektedir

3 MÜHENDİS alımı için Maden Mühendisliği veya Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği lisans programından mezun olmak gerekiyor.

5 MEMUR alımı için Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak

1 MÜHENDİS ALIMI İÇİN Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak

2 MÜHENDİS alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak ve Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 MÜHENDİS alımı için Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 MÜHENDİS alımı için Ziraat Mühendisliği lisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 AVUKAT alımı için Hukuk lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 MEMUR alımı için Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

2 MÜHENDİS alımı için Maden Mühendisliği veya Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği lisans programından mezun olmak gerekiyor.

4 MEMUR alımı için Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 MÜHENDİS alımı için Elektronik Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak

1 MÜHENDİS alımı için Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 MÜHENDİS alımı için Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği, Kimya ve Proses Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Adaylar Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü TKİ 25 memur alımı için başvurularını ÖSYM’ni AİS internet sitesin üzerinden 8 Temmuz’a kadar başvurularını tamamlayabilirler. 25 TL KPSS tercih ücreti ödeme işlemi ise 9 Temmuz’a kadar yapılabilir.

işte kadrolar

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.